Ett riktigt bra CV

Hos Bois tar våra deltagare sina jobb. Snabbare och enklare.

”När en professionell rekryterare eller arbetsgivare läser din ansökan tar det bara 25-30 sekunder för dem att fatta ett beslut om du ska kallas till
intervju eller inte”

Vi skapar ett riktigt bra CV för just dig. Nu när kampen om jobben är tuffare än någonsin. Att få dig att stå ut från mängden har därför aldrig varit viktigare. Med vår metodik tar vi ett helhetsgrepp kring dig och din ansökan. Joakim skapar kraftfulla och bra texter, medan Bois gör den grafiska designen. Allt för att din ansökan ska bli snygg, modern och attraktiv. Vi synliggör dig så att du kommer på intervjuer.

Personligt brev

Inledningen i ditt personliga ska handla om varför du söker jobbet, samtidigt ska vi berätta varför just du är rätt person att träffa för en intervju. Här arbetar vi med att marknadsföra dig. Vi skriver gärna i jag form.

Vi koncentrerar även resten av innehållet kring varför just du är lämpad för den aktuella tjänsten. Vi berättar om vad du lärt dig av dina erfarenheter och hämtar exempel från utbildningar och tidigare anställningar.

Sökvägar

Att synas på den dolda arbetsmarknaden får du hjälp med hos oss med. De flesta jobben tillsätts innan de når allmänhetens kännedom, det sker genom företagens nätverk och de upparbetade kontakterna.

Att du syns på den dolda arbetsmarknaden hjälper vi dig med.

Kontakter är färskvara

En mycket framgångsrik metod att är att arbeta mer direkt och aktivt mot företag. Vi hjälper dig att marknadsföra dig direkt mot potentiella arbetsgivare.

Infanterigatan 15, 653 40 Karlstad